0764421130

Lumanari de cununie si botez

Lumanari cununie


Lumanarea este un element care  care aduce un plus decorativ si contribuie la crearea unei atmosfere calde si  unice. Florile si lumanarea semnifica viata plina de culoare, prospetime si energie. Astfel un buchet floral insotit de o lumanare aduce un plus decorativ dar si de semnificatie. Simbolul acestora este unul foarte puternic impregnat in traditia romaneasca, lumina calda a lumanarilor pe care nasii le tin in biserica reprezentand indrumarea pe care acestia o vor oferi proaspetilor insuratei, pe parcursul vietii.


Vezi foto

Cum alegem lumanarile de cununie

In traditia noastra, nasii sunt cei care aleg si cumpara lumanarile, insa si miresele sunt foarte implicate si acorda foarte mare atentie acestor detalii.  De aceea, se recomanda ca in cazul in care nasii sunt cei care se ocupa cu alegerea lumanarilor de cununie, acestia sa se consulte cu viitorii miri! Pentru lumanari personalizate, va puteti inspira din modelul invitatiei, tematica aleasa, costumatia mirilor, buchetul miresei, decorul localului sau pur si simplu simboluri sau personaje mult iubite.


Cum alegem lumanarile de botez

Pentru fetite culoarea si tema pot fi in culori pastelate, (de la alb, somon,  roz, nuante de mov), iar la baieti, se pot folosi atat culorile clasice (nuante de albastru), dar si verde, orange si alte culori de accent. Lumanarea de botez poate intregi povestea petrecerii, prin aplicarea unor elemente decorative cu personaje de desen animat sau figurine.

Lumanari de botez

Venirea pe lume a unui copil este un moment special si incarcat de emotii pentru proaspetii parinti. Botezul este prima petrecere a bebeluului, de aceea se acorda o atentie deosebita alegerii temei si a povestii. 

Vezi foto
  facebook.com     
str. Gala Galaction nr. 79, sector 1
BUCURESTI
OFFICE@ACAPULCOFLOWERS.RO
ACAPULCOFLOWERS@GMAIL.COM

0764421130